VELIKA KAO DIJETE Sutra je novi dan... - VELIKA KAO DIJETE - Blog.hrVELIKA KAO DIJETE

utorak, 17.10.2006. ♥

♥ Sutra je novi dan...

Nadam se da svima novi dan donosi neka nova upoznavanja, druženja, ljubavi, razigranosti... Tako je lijepo ujutro ustati, pogledati u nebo i zapitati se: ˝Koja je danas moja misija?˝ Svaki dan ima svoju svrhu. Uvijek nešto novo učinimo, saznamo, naučimo. I tako dan za danom.... A kada će svem' tome doći kraj? Nadam se nikada. Uvijek ćemo ustajati s nekom novom misijom. Možda nam se ta misija ne će svidjeti, ali tek kasnije ćemo je shvatiti. Bit će nam drago...
Dan je prekrasan, nešto lepršajuće, poletno. Ne smijemo posrtati u tom lepršanju. Nismo svjesni što se dogodilo dok nas nije bilo. Možda smo baš taj trenutak mogli upoznati veliku Ljubav??
Ponekad nam se sve zgadi. Zamrzimo neke osobe zbog mnogo stvari. Te nam osobe pokvare dan, pa čak i cijelu godinu. Mrzim kada netko misli da je život predosadan pa uništavajući svoj tako uništava i naš. Pa, ljudi moji, zatvorite oči i upitajte se da zašto je baš sada jedan mali leptir sletio na moje rame?? Budimo tome sretni. Pogledajmo oblake kako lunjaju nebom. Uvijek sam sanjarila, ali i sada sanjarim o mom putovanju nebom. Želim sjediti na jednom malom oblaku dok sve počiva. Ajme, to je tako super.
Na hodniku nas znaju zbog nekih stavri pogledati onim ˝krivim˝ pogledom koji ti govori: ˝Daj, pa ti nisi normalna. Što ti je?˝ Koliko dnevno samo takvih pogleda vidim? Pa to je neobjašnjivo.
Živi za ono što voliš i za čim tvoje srce žudi ne obazirujući se na ˝glavne face˝!!!
To bi bilo to za večeras. Polazim na ludo putovanje snovima... Što me sutra čeka? Oh, znam, ispitivanja, slušanja ispraznih i glupih fraza... Sve je to super...

Laku noć!wave

♥ 23:04 ♥ komentari (3) ♥ printSutra je novi dan...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.